Selectează o Pagină

Vrei să participi la o licitaţie publică? Ai nevoie de deviz şi propunere financiară!

Pentru că, odată încheiată evaluarea tehnică, urmează evaluarea financiară, nu puteam să nu avem o secţiune dedicată şi formularului de propunere financiară.

Remarcăm că nu sunt foarte multe informaţii pe internet despre ce anume este o propunere financiară, ce informaţii ar trebui să cuprindă şi cum se completează formularul de propunere financiară.

Cei mai mulţi se duc cu gândul la termenul “preţuri” atunci când citesc în fişa de date detaliile privind modul de prezentare al propunerii financiare. Şi exact despre asta este vorba, despre preţurile unitare/totale ale ofertei de participare. Doar că, de multe ori, autoritatea contractantă foloseşte termini mult prea tehnici pentru a descrie modul de completare şi prezentare al formularului de propunere financiară. Şi cei mai mulţi dintre dumneavoastră nu ştiu dacă e suficient să completeze formularul de propunere financiară pus la dispoziţie de autoritatea contractantă sau mai au şi altceva de făcut. Ei bine, de cele mai multe ori acest lucru nu este îndeajuns, operatorul economic trebuind să mai prezinte şi alte formulare în completarea celui de propunere financiară.

Dar să abordăm cazurile pe rând! Vom prezenta mai jos cele mai comune tipuri de licitaţii.

Formularul de propunere financiară – licitaţie proiectare şi execuţie

noi te ajutăm!

Contactează-ne la numarul 0786171858 sau pe adresa de email contact@vreausaparticip.ro pentru suport în elaborarea formularului de propunere financiară!

Va invitam in continuare sa va familiarizati si cu ceea ce inseamna propunerea tehnica.