Selectează o Pagină

Cum sa castigi contracte cu Statul Roman? Este intrebarea cheie in cazul multor firme, in special cele fara experienta in participarea la licitatii publice. Iata care sunt sfaturile noastre:

  •  Informeaza-te in legatura cu licitatii din domeniul tau de interes

Poate cel mai important aspect al succesului in participarea si castigarea unor contracte cu statul, sunt informatii despre licitatiile din domeniul tau de activitate la care ai putea participa.
Peste 90% din achizitiile publice se desfasoara prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice.
Totusi trebuie sa stiti ca zilnic sunt publicate sute de anunturi de licitatie si mii de anunturi de cumparare directa. Intre toate acestea trebuie sa le identificati pe cele care sa interseaza.
Urmariti pagina noastra https://www.facebook.com/vreausaparticip.ro pentru a fi la curent cu anunturile din sfera constructiilor civile sau alaturati-va grupului nostru https://www.facebook.com/groups/124900779611316 pentru anunturi si din domenii precum paza si protectie, echipamente IT, echipamente medicale, juridic etc.

  • Analizeaza piata tinta

Pentru a putea prezenta oferte castigatoare, trebuia sa-ti cunosti concurenta, preturile practicate, cele mai cerute produse. daca aveti nevoie de ajutor cu aceste aspecte, puteti profita de serviciul nostru de Rapoarte si Analize de piata

  • Afla la timp de licitatii

Dupa ce te-ai familiarizat cu piata, preturile, concurenta, asigura-te ca ai acces usor si rapid la licitatii de interes pentru tine.
Poti apela la serviciile unui consultant care sa caute si sa pregateasca ofertele si documetatia de participare.
Contactati-ne la +40 786171858 sau contact@vreausaparticip.ro pentru mai multe informatii.